Uncategorized

Nieuwe muren? Neem ook meteen het plafond mee!

Wist u dat systeemplafond de meest gebruikte en bestelde plafondbekleding is in verschillende kantoorprojecten, omgevingen en locaties, en dat het kan worden gebruikt in klassieke of moderne composities?

De gipsen bocht kan eenvoudig of vol details zijn en is een element dat helpt om de hele omgeving te transformeren.

Wat is systeemplafond en waar is het voor?

Systeemplafonds zijn een praktische optie om de hoogte van het plafond ten opzichte van de vloer te verminderen en zo de verlichting in de omgeving te verbeteren, evenals de esthetiek van de plaats, waardoor deze meer proportioneel en harmonieus is.

Deze verlaging in gips wordt gedaan met behulp van gipsplaten. Deze platen worden meestal bevestigd aan het bovenste deel van het plafond, maar deze vorm van bevestiging is niet zichtbaar voor het oog.

De plafondpleister is gependeld en kan eenvoudig worden ingekort om armaturen, spots en andere technieken te monteren, maar ook voor onderhoud in elektrische circuits wanneer dat nodig is.

Voordelen van een systeemplafond

1. Veelzijdigheid
Het gips is een materiaal dat verschillende afwerkingen, modellen en formaten mogelijk maakt, variërend van klassiek tot modern. Bovendien heeft het een goede weerstand en een goede akoestische en thermische isolatie.

2. Snelheid
De installatie van het systeemplafond is extreem snel, omdat het in nieuwe of oude omgevingen kan worden uitgevoerd en zeer interessant is voor commerciële omgevingen, juist vanwege de wendbaarheid van de uitvoering. Na het aanbrengen van de voering kan deze in twee uur worden geschilderd.

3. Weerstand tegen vuur
Gips is een brandwerend materiaal dat geen vlammen verspreidt, wat bijdraagt aan het verminderen van de groeisnelheid van een brand.

4. Waardering van het milieu
Het systeemplafond maakt de omgeving harmonieuzer, proportioneler en maakt een betere en gedifferentieerde verlichting mogelijk. Om deze redenen worden omgevingen met een gipsplafond meer gewaardeerd. Dit geldt zowel voor residentiële als commerciële omgevingen.

5. Verlichting
Door het bevestigingssysteem verbergt het systeemplafond de hele regio boven de gipsplaat en door het gemak waarmee de plaat kan worden gesneden, is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen in de verlichting, spots en verschillende soorten armaturen in het gips.

6. Gemakkelijk te repareren
Door de bevestigingsstructuur van het systeemplafond en het eenvoudig doorsnijden van de platen, kunnen reparaties worden uitgevoerd zonder dat de gehele bekleding hoeft te worden vervangen.

Dit is mogelijk omdat de gipsvoering alleen in de regio kan worden geknipt die moet worden gerepareerd en vervolgens het verwijderde stuk moet worden vervangen. Voor een goede afronding van de reparatie is het alleen nodig om de afwerking in de gerepareerde regio te herwerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.