Uncategorized

Geef een muur een originele look

De basisfunctie van een muur is zorgen voor stevigheid. Een muur is van zichzelf vrij saai. Maar dat heb je natuurlijk zelf ik de hand, want een muur hoeft niet saai te zijn. Hoe je van een muur een kunstwerk kan maken, lees je hieronder.

Een muurschildering

Een professionele muurschilderingen zorgt voor een hele gave look. De basiskleur is hierbij het belangrijkst. De basis geeft de richting en de sfeer van de schildering aan. Zorg er altijd voor dat je nadat de muurschildering af is, nog wat verf van de basiskleur overhoudt. Wanneer er namelijk een beschadiging ontstaat aan de muurschildering, dan kan dit worden opgevuld met de basiskleur om het zo onopvallend mogelijk te kunnen doen. Voorzie het kunstwerk tevens van een laklaag, gelijk nadat de schildering is afgerond. Hierdoor krijgt het een beschermlaag waardoor je langer van je creatie kan genieten. Wil je een schildering juist verwijderen? Dat kan een behoorlijke klus zijn. Maak daarom gebruik van goed materiaal, bijvoorbeeld de HG graffity remover.

Decoratie

Een andere manier om je muur wat meer aanzien te geven, is om decoratie aan de muur toe te voegen. Dit kan je doen door gebruik te maken van diverse accessoires. Een heel populaire optie is een dier van metaal of hout. Een grote libelle, gekko of vlinder kan al heel wat toevoegen aan een muur.

Spiegel

Een simpele en relatief goedkope optie, is het ophangen van een spiegel. Dit brengt sfeer met zich mee en de omgeving lijkt er tevens ruimer door. Spiegels zijn er in vele soorten en maten. Voor in de tuin is bijvoorbeeld een spiegel met een omlijsting van stukjes mozaiek super leuk. Stem de afmetingen van de spiegel af op de afmetingen van de desbetreffende muur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.