Uncategorized

Een traprenovatie binnen no time!

Dagelijks loopt iedereen in het huishouden wel een paar keer de trap op en af. Dan is het ook geen verrassing dat de trapbekleding snel kan gaan slijten. Kijk je al een tijd tegen versleten bekleding, maar laat jij de trap maar niet renoveren omdat je al het hak- en breekwerk niet ziet zitten? Schakel dan een trappenspecialist in. Deze heeft een aantal oplossingen voor je, zodat een traprenovatie vaak zelfs binnen een dag voor je geregeld kan worden.

Een nieuwe look met overzettreden

Een van de technieken die de specialist gebruikt bij een traprenovatie zijn overzettreden. Zoals de naam al aangeeft, zijn dit treden die je over de huidige treden schuift. Het grote voordeel van deze techniek is dat je niet een compleet nieuwe trap hoeft te laten plaatsen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Alle stijlen en kleuren zijn mogelijk bij overzettreden, dus met deze optie voorzie jij je hal in een dag van een compleet nieuwe look.

Het gemak van pvc

Wat betreft trapbekleding zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor laminaat, massief hout of kurk combi. Maar de trappenspecialist zal je ook aanraden om naar de mogelijkheden van pvc te kijken. Dit materiaal is namelijk heel eenvoudig te bewerken, hierdoor kan de bekleding tijdens de productie voorzien worden van een houtprint. Zo lijkt het alsof je laminaat op de treden hebt, maar ondertussen profiteer je van de voordelen van pvc. Dit materiaal is namelijk heel eenvoudig te onderhouden (stofzuigen en vlekken verwijderen met een licht vochtige doek is voldoende), dempt geluiden en is slijtvast.

Advies van de specialist

Weet je nog niet zo goed wat de mogelijkheden zijn op het gebied van traprenovatie? Of wil je graag gericht advies van de echte kenner? Neem dan contact op met een trappenspecialist. Vaak hebben deze vakmannen ook een showroom, zodat je daar de materialen in het echt kunt bekijken. En wil jij graag de focus leggen op een compleet nieuwe look van je interieur? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een kleuradvies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.