Uncategorized

Betonnen muurafdekkers voor het beschermen van je muur

De categorie betonnen muurafdekkers bevat alle producten die je nodig hebt om bescherming te bieden. Maar niet alleen aan muren zoals de naam doet vermoeden. Ook pilaren, zuilen en schoorstenen zullen je dankbaar zijn dat je muurafdekkers van beton hebt geplaatst. Het betonnen materiaal biedt een optimale bescherming tegen vorst, hitte, regen, hagel en sneeuw. Daarnaast is het een waardevolle toevoeging van ieder metselwerk en gestucte constructie. Ontdek alle mogelijkheden en toepassingen bij Betongoed.

Betonnen muurafdekkers kennen vele toepassingsmogelijkheden

Betonnen muurafdekkers kennen we in diverse varianten. Zo hebben we muurafdekbanden in ons assortiment. Deze rechthoekige, lange afdekplaten zijn in diverse kleuren beton en afmetingen verkrijgbaar. Je plaatst ze bijvoorbeeld op een scheidingsmuurtje en zorgt daarmee voor een nette afwerking. Niet alleen zien ze er zeer mooi uit, het biedt ook bescherming. Metsel- en voegwerk is erg gevoelig voor weersinvloeden. Vocht, kou en hitte trekt er op den duur in waardoor het gaat scheuren of er lelijke algengroei ontstaat. Om dit te voorkomen plaats je er afdekbanden op. Het water krijgt zo geen kans meer om er in te trekken waardoor het veel langer mee gaat. Beton heeft de prettige eigenschappen dat het onverwoestbaar is, duurzaam en een mooie uitstraling heeft.

Gun je metselwerk een lang leven

Andere muurafdekkers zijn betonnen paalmutsen. Deze plaats je op een pilaar of zuil en heeft dezelfde functie als een afdekband. Alleen de vormgeving is anders: een soort van parapluutje. Je bent ze vast al wel eens tegengekomen op de gemetselde pilaren van een toegangshek. Ook paalmutsen zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Bevestigen van betonnen muurafdekkers gaat heel eenvoudig. Met cement of steenlijm zitten ze muurvast. Kies voor een afstekende kleur zodat er contrast ontstaat of ga voor neutraal als je houdt van een klassieke uitstraling. Schilderen in een geheel andere kleur kan ook. Muurafdekkers zijn goed te verven met betonverf.

Muurafdekkers van beton kopen

Bij Betongoed vind je altijd de goedkope muurafdekkers waar jij naar op zoek bent. Maak een keuze uit de diverse formaten, uitvoeringen en kleuren. Maar niet alleen voor goedkope muurafdekkers moet je bij ons zijn. Ook ander betongoed wordt door ons verkocht. Met het juiste advies, snelle levering en goede producten zijn we niet voor niets de nummer één van Nederland op het gebied van beton!

Leave a Reply

Your email address will not be published.