Uncategorized

3 tips om uw muren te boenen

Zowel op de muren binnen uw woning, als op de buitenmuren kan na verloop van tijd een bepaalde vorm van aanslag ontstaan. Het is vaak niet mogelijk om deze aanslag te verwijderen met een sopje en een spons, waardoor u wellicht zoekt naar andere mogelijkheden om de muur te boenen. Zowel voor het reinigen van een muur in huis, als voor de buitenmuur geven we u graag een aantal tips. Zo komt uw muur er weer een stuk frisser uit te zien!

Tip 1: maak gebruik van een hogedrukreiniger

Een van de mogelijkheden die u heeft voor het reinigen van de buitenmuren van uw woning is het gebruik van een hogedrukreiniger. Bij een hogedrukreiniger wordt met een dermate grote kracht water tegen uw muur gespoten, dat de groene aanslag al snel zal verdwijnen. Houd er wel rekening mee dat uw paden erg vuil kunnen worden van de troep die van uw muren komt. Vaak zal het dus nodig zijn om uw paden na het gebruik van de hogedrukreiniger aan te vegen.

Tip 2: kies voor het gebruik van schoonmaakazijn

Ook schoonmaakazijn is een wondermiddel bij het verwijderen van een groene aanslag op uw muren of tegels. Met een beetje schoonmaakazijn, warm water en een spons verdwijnt de groene aanslag als sneeuw voor de zon. Het kan lastig zijn om de groene aanslag op het bovenste deel van uw muur te verwijderen op deze manier.

Tip 3: gebruik een vlakke gum voor de muur in huis

Wanneer er een lelijke zwarte streep op de muren in uw woning is ontstaan, kunt u een vlakke gum gebruiken om de streep weg te halen. Dit geldt zowel voor een behangen muur, een geverfde muur, als een gestucte muur.

 

Laat u het reinigen van de muren liever aan een ander over? Schakel een professionele schoonmaakster in om u te helpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.